Valitut geokätköilijät pääsevät tekemään omia Adventure Lab -kätköjä

Kerroimme hiljan uudesta Adventure Lab -sovelluksesta. Nyt on tähän liittyen lisää uutisia: Harvat ja valitut pääsevät tekemään oman Adventuren. Ilmeisesti noin 250 kätköilijää valitaan satunnaisesti tekemään seikkailu Adventure Labilla. Valitut pääsevät käyttämään Adventure Lab builder työkalua ja tekemään seikkailun, joka sisältää maksimissaan viisi eri Locationia (ent. Lab-kätköä).

Toisin kuin Lab-kätköt nämä Adventuret ovat aktiivisia vähintään kuusi kuukautta ja mahdollisesti pidempäänkin. Adventure Lab:ia varten on julkaistu myös omat ohjenuorat, jotka löytyvät täältä. Jos olet valittu ja pääset seikkailun tekemään, tulee seikkailu tehdä 60 päivän kuluessa siitä, kun on saanut oikeuden tehdä seikkailu.

Kutsutuille kätköilijöille on ilmoitettu seuraavat kriteerit:

  • Löydöt: Sinun tulee olla löytänyt vähintään kaksi Lab-kätköä
  • Kätkönomistajuus: Sinun tulee omistaa vähintään yksi kätkö, joka on julkaistu viimeisen kolmen vuoden aikana
  • Aktiivisuus: Sinun tulee olla kirjoittanut loggaus kätkölle vähintään viimeisen neljän kuukauden aikana
  • Kätköjen laatu: Omistamiesi kätköjen tulee olla saanut vähintään 25 suosikkipistettä (aikavälillä ei ole väliä)

Se, että saa kutsun ei vielä tarkoita, että pääsee Adventure lab -seikkailua tekemään, vaan sinun tulee anoa oikeutta tehdä seikkailu sähköpostin linkin kautta. Sen jälkeen olet mukana arvonnassa, jossa valitaan 250 Adventure Labien tekijää. Aika vähän on siis tätä herkkua jaossa. Toivottavasti Suomesta moni hakee tätä oikeutta ja pääsemme nauttimaan uusista Adventure Lab -seikkailuista.

Alla vielä kuvankaappaus sähköpostikutsusta

 

Kuvan kuvasta ei ole saatavilla.

2 comments

    1. Joo huippua, että Suomeenkin saatiin muutama seikkailu. Raumalla ja Oulussa näytti ainakin olevan. Sitähän voisi käydä, vaikka Oulun megareissulla tutustumassa aiheeseen.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: