Adventtiarvonta: Voita piparkakkuammobox -travel tag

Pitkästä aikaa on taas luvassa arvonta, nimittäin adventtiarvonta! Kiven Alla -verkkokauppa on lahjoittanut meille viisi kappaletta piparkakkuammobox -travel tageja. Näitä travel tageja on saatavilla Kiven Alla -kaupasta ostosten kylkiäisenä. Yksi tagi, jos ostat vähintään 25 eurolla tai kaksi tagia jos ostat 50 eurolla. Suoraan tagia ei voi mistään ostaa. Tämän arvonnan kautta sinulla on kuitenkin mahdollisuudet sellaiseen ilman ostopakkoa.

Adventtiarvonta

Arvonta toimii näin. Arvomme yhden travel tagin ennen joka viikko ennen joulua ja vielä yhden jouluaattona. Joka viikko tästä jouluun asti julkaisemme uuden kysymyksen/tehtävän blogissa. Jokaisena adventtina arvomme sillä viikolla kysymykseen/tehtävään vastanneiden keksen yhden travel tagin. Jouluaattona arvomme kaikkien osallistuneiden kesken vielä yhden travel tagin. Jos osallistut joka viikko, niin saat neljä “arpalippua” viimeiseen jouluaaton arvontaan.

Aikataulu

  • 25.11-1.12. 2018 osallistuminen ensimmäisen adventin arvontaan
  • 2.12.-8.12. 2018 osallistuminen toisen adventin arvontaan
  • 9.12.-15.12.2018 osallistuminen kolmannen adventin arvontaan
  • 16.12.-23.12.2018 osallistuminen neljännen adventin arvontaan
  • 24.12.2018 viimeisen tagin arvonta kaikkien osallistuneiden kesken. Jos olet osallistunut joka viikko on sinulla neljä arpalippua tässä arvonnassa.

Jokaisen viikon voittaja kerrotaan tällä sivulla adventtina aina seuraavan viikon tehtävän julkaisun yhteydessä.

Ensimmäisen viikon tehtävä

Ensimmäisellä viikolla kysymme mitä geokätköilyyn liittyvää toivot joulupukilta. Vastaa kysymykseen alla olevan linkin kautta ja anna yhteystietosi, niin olet mukana ensimmäisen adventin arvonnassa. Annettuja tietoja ei käytetä muuhun kuin tämän kilpailun järjestämiseen ja yhteydenottoon voittajaan. Jouluaaton arvonnan jälkeen kaikki kerätyt tiedot poistetaan. Osallistumalla hyväksyt, että jos voitat, kätköilynimimerkkisi kerrotaan tällä sivulla ja vastauksesi voidaan julkaista (anonyyminä) tällä sivulla.

Osallistu arvontaan

Olisimme iloisia jos jakaisit ilosanomaa myös kavereillesi ja pyytäisit heitä mukaan arvontaan sekä ehkä seuraamaan blogia Facebookissa tai sähköpostilla. Olisi tosi kiva jos vielä ennen joulua Facebookin seuraajamäärä ylittäisi 1000 seuraajaa.

13 comments

  1. Kätköilyreppu tarvikkeineen olisi hyvä. Entinen reppu on jo niin puhkikulunut että kaipaan uutta

  2. Toivon joulupukilta oikein pitkää onkivapaa. Ja lämpimiä hanskoja, jotta talvellakin tarkenee kätköillä.

  3. Kuten some1 kirjoitti, niin jos haluaa olla mukana arvonnassa kannattaa käydä kirjoittamassa toive myös lomakkeeseen. Jos haluaa muuten vaan kertoa toiveensa kaikille niin toki postausta saa kommentoidakin

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: