Toinen YMBAGI-souvenir: Caching Connoisseur

Syyskuun Adrenaline Junkie -souvenirhaaste on vielä käynnissä viimeistä viikkoa, kun seuraava lokakuun haaste odottaa jo ihan kulman takana. Ensi maanantaina 1.10. alkaa seuraava osa HQ:n YMBAGI-talvikamppista. Lokakuun Caching Connoisseur -tehtävässä keräämällä 60 pistettä Frendiliigassa voi tienata itselleen souvenirin. Tehtävä on henkilökohtainen myös lokakuussa, joten kavereiden vetoavusta ei ole hyötyä. Lokakuun haaste jatkuu aina 29.10. 2018 asti. Haaste starttaa ja loppuu keskipäivällä UTC-aikaa eli klo 15 Suomen aikaa.

HQ:n mukaan Caching Connoisseur eli kätköilyn asiantuntija tai ekspertti arvostaa luovia kätköjä ja siksi lokakuun haasteessa kätköistä, joilla on paljon suosikkipisteitä saakin enemmän pisteitä. Lokakuun pisteytystaulukko näyttää tältä

Kirjaa löytö kätkölle, jolla on alle 10 suosikkipistettä 5
Kirjaa löytö kätkölle, jolla on yli 10 suosikkipistettä 15
Osallistu eventtiin (miitti, CITO, MEGA) 5
Pudota matkaaja kätköön 1

Tässä kuussa siis vaikeus- ja maastoluokituksista ei saa lisäpisteitä. Souvenirin saa siis todella helposti esim. etsimällä neljä kätköä, joilla on yli 10 suosikkipistettä. Kovin vaativalta ei kuulosta myöskään 12 alle 10 favon kätköä kuukaudessa. Frendiliigan pisteet siis nollautuvat syys-lokakuun vaihteessa ja uusi YMBAGI-souvenirjakso alkaa.

Lokakuun tehtävä jatkaa siis edellisestä kuusta tutulla linjalla eikä tarjoa edes semiaktiivisesti kätköilevälle suurempaa haastetta.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.