Mary Hyden souvenirit: Frendiliiga – viikko 1

Mary Hyden souvenir -kampanja on alkamaisillaan ja ensi viikonloppuna saa ensimmäisen souvenirin osallistumalla miittiin. Myös Porvoon megasta on luvassa Mary Hyde -souvenir, joten jos olet sinne suuntaamassa, niin homma on jo siltä osin hallussa. Toki megasta on luvassa myös oma souvenirinsa.

Geocaching HQ on vihdoin paljastanut, miten loput souvenirit ansaitaan.

Ammattilaiseksi frendiliigaan

HQ on julkaissut uuden frendiliiga (Friend league) sivun, josta näkee kaikki geokätköilykaverit, jotka  on geocaching.comissa merkannut ystäväkseen. Mary Hyden souvenirien idea on kerätä kultarahoja etsimällä geokätköjä. Sinä ja ystäväsi muodostatte tiimin, jonka yhteistulos ratkaisee. Ensimmäisellä souvenir-viikolla (Heinäkuun 17.-23.) tavoitteena on saada yhteensä 30 kultarahaa kasaan. Tehtävä ei ole kovin vaikea, sillä kuten alla olevasta kuvasta näkyy, niin jokaisesta kätkölöydöstä on luvassa 5 kultarahaa, jokaisesta miitistä 10 kultarahaa ja jokaisesta löydetystä kätköstä, jolla on 10 tai enemmän suosikkipistettä on luvassa 10 kultarahaa. Eli periaatteessa, vaikka kätköilisi yksin ilman tiimiä, niin kolmella tarkkaan valikoidulla kätköllä olisi mahdollista Mary Hyden karttapala -souvenir tienata. Jotta souvenirin saa, tulee itse osallistua kultarahojen jahtiin vähintään viiden kultarahan verran. Tiedon souvenirin ansaitsemisesta saa sähköpostiin 26.7. 2017.

Ensimmäisen viikon pisteytys

Tehtävän suorittamiseen on siis viikko aikaa. Viikon jälkeen kultarahatilanne nollataan seuraavalle viikolle tulee uudet tehtävät, joista kultarahoja saa tienattua (ja mahdollisesti tarvittavien kultarahojenkin määrä vaihtuu). Kultarahojen määrä nollautuu kello 05:00 PDT aikavyöhykkeellä, joka on Suomen ajassa iltapäivällä kello 15:00. Kun kerää jokaisen viikon souvenirit, saa vielä ylimääräisen bonus -souvenirin.

HQ:sta mainitaan myös, että ystäväliiga on testiominaisuus, joka saattaa jossain muodossa jäädä pysyväksi osaksi geocaching.comia ja geokätköilyä. HQ seuraa frendiliigan toimintaa ja kuulostelee palautetta ja tekee vasta sen jälkeen päätöksiä, miten ominaisuutta mahdollisesti käytetään jatkossa. Jos käytetään.

Vielä ei ole kukaan geocaching.com ystävistäni tienannut kultaropoja.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.