Geotrip’17 – Mistä kyse?

Tässä keväällä on hieman kirjoittelu tahti blogiin harventunut, vaikka toki postauksia on viikottain tullut. Syy ei ole kuitenkaan innon laantumisesta vaan siitä, että taustalla on puuhailtu muutakin. Olen (jäsen W) nimittäin lähdössä pienelle kätköilyreissulle huhtikuussa.

Geotrip’17 -linkki on jo jonkun aikaa keikkunut tämänkin sivun yläpalkissa. Nyt sivusto on avattu ja siellä kerrotaan mistä on kyse.
Jos olet liian laiska avaamaan sivun, kerrotaan tässäkin:

Geotrip on neljän kaveruksen, Harjuksen, Rimajun, Weellun ja Wesbridgen geokätköilyseikkailu, jonka aikana on tarkoitus löytää kätkö 15 maan alueelta yhden vuorokauden (24 tunnin) aikana. Tämä määrä sivuaa nykyistä hollantilaisten maailmanennätystä vuodelta 2011.

Tarkoitus on startata ennätysyritykseen lankalauantaina 15.4. 2017 klo 00:00 ja homman tulisi olla paketissa 24 tuntia myöhemmin, klo 23:59 tuona samana päivänä. Lähtö reitille tapahtuu Hollannista ja maali on Puolassa. Tässä välissä poikkeamme 13 muussakin maassa. Tarkemmin itse reitistä kerromme myöhemmin tällä sivustolla vielä ennen reissuun lähtöä. Matkaa tulee suunitelmien mukaan kertymään yli 2000 kilometriä. Taival on tarkoitus taittaa Opel Vivarolla (tai vastaavalla), jossa on riittävästi tilaa loikoilla ja raportoida tapahtumista livenä tällä sivustolla. Reitillä ei ole siirtymiä esimerkiksi lentokoneella tai junalla, vaan koko matka taitetaan autolla ajaen.

Sanomattakin on selvää että reissulla ei ehditä pysähtyä joka kätkölle, vaan tarkoitus on etsiä yksi helppo kätkö jokaisesta maasta. Voi olla että kätköt sinänsä eivät tarjoa tällä reissulla suuria elämyksiä, mutta itse roadtrip toivottavasti kartuttaa muistoja joita voi sitten miiteissä ja kiikkustuolissa kertailla. Kätköistäkin kerromme tarkemmin vielä ennen reissua tällä sivustolla. Kannattaakin laittaa tämä sivusto seurantaan ja lisäksi käydä tykkäämässä Geotripistä Facebookissa ja Twitterissä, niin et missaa yhtään päivitystä ja pääset seuraamaan meidän menoamme reaaliajassa. Reaaliaikainen tilanteen seuranta on siis tottakai myös järjestetty ja roadtripin etenemistä pääsee seuraamaan kotisohvalta, jos vain tekniikka pelaa. Ai niin, on meillä Youtube -kanavakin. Sinne ilmestynee materiaalia viimeistään reissun jälkeen.

Kannattaa myös tsekata reissun kätköilijäystävälliset sponsorimme: Partioaitta, Garmin, Avis, Kilpipaino, Paitashop, Kiven Alla ja Geocaching HQ!

Eli tällaista on luvassa. Voi olla, että reissu hieman vaikuttaa tämän sivun postaustiheyteen varsinkin lähempänä reissua. Tai sitten ei. Kannattaako kuitenkin laittaa Geotrip17.com seurantaan sillä reissua voi seurata reaaliajassa ja postailemme tunnelmia matkan varrelta. Lisäksi julkaisemme uutta materiaalia sivustolla muutaman kerran viikossa ennen reissua.

2 comments

  1. Onpas tulossa erittäinen mielenkiintoinen matkaseikkailu. Varsin haastava reissu monin tavoin. Täytyypä seurata matkaanne turvallisesti ja leppoisasti kotisohvalta. Turvallista matkaa!

    Loppuun kiitoksia tästä blogista. Hyvää juttua ootte värkänneet. Tätä tulee luettua säännöllisesti.

    1. Joo varmasti tulee kaikenlaisia haasteita vastaan. Toivotaan, että tekniikka kestää niin autossa kun sijainnin seurannassa jne.

      Kiitokset kiitoksista! Jatkossakin on tarkoitus jatkaa samalla linjalla tämän sivuston kanssa.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.