Uusia souvenireja ja uusi HQ podcast

suitcaseGeocaching HQ:sta kuuluu taas uutisia. Tuttuun loppuvuoden tyyliin on seuraavien viiden viikon aikana luvassa viisi uutta maa-souveniria. Se, mitkä ovat ne viisi uutta maata, jotka souvenirin saavat, paljastuvat viiden seuraavan viikon aikana. Jos olet jo löytänyt kätkön jostakin maasta, joka uuden souvenirin saa, saat souvenirin jälkikäteenkin. Voit tarkistaa täältä, mitkä maat ovat jo aiemmin saaneet souvenirin.

Uutiset HQ:sta eivät tällä kertaa lopu souvenireihin. Kuten aiemmin on ollut huhua, HQ on nyt aloittanut uuden podcastinsa. Podcasting tietenkin tarkoittaa tilauspohjaista äänitiedostojen jakelua verkossa. HQ kertoo podcastissaan, että haluavat tarjota tuoretta tietoa myös äänimuodossa geokätköily-yhteisölle. HQ:lla on jo blogi, Facebook -sivu ja Instagram -tili, mutta jotkin sisällöt eivät vain sovi näihin kanaviin. Toisaalta HQ:n väki on jonkin verran vieraillut muiden tekemissä Podcasteissa, mutta vierailu on ollut enemmän satunnaista, eikä siksi palvele tiedoitustarpeita.

Podcastin ensimmäisessä jaksossa on haastateltavana Geocaching.comin perustajan Jeremy Irishin veli Nate Irish, joka toimii HQ:ssa tuotepäällikkönä. Hän vastaa mm. virallisten geokätköilysovellusten uusista ominaisuuksista.

Podcastissa keskustellaan paljon Geocaching.comin tarjoamista mobiilisovelluksista. Nate kertoo, että offline-kartat mobiilisovellukseen ovat työn alla ja ilmeisesti julkaistaan pian. Lisäksi roadmapilla on ainakin korjattujen koordinaattien näyttäminen, henkilökohtaisten merkintöjen ja souvenirien näyttäminen suoraan sovelluksessa. Itse geocaching.comin puolella olevista uudistuksista Nate mainitsee, että HQ työstää tällä hetkellä kätkölistoja parempaan kuosiin. Tarkoituksena on yhdistää erilaisten listojen toiminta. Lisäksi Pocket Queryjä koitetaan kehittää.

Jos englanti taittuu, niin kannattaa itse kuunnella tarkemmin, mitä podcastissa keskustellaan. Ohjelma löytyy linkattuna alta tai Geocaching.comin blogista.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.