Geocaching.comin listat toiminto saanut päivityksen

Eilisessä Geocaching.comin päivityksessä premium-jäsenet saivat parannuksia listojen käsittelyyn. Premium-jäsenet voivat suoraan hakutuloksista lisätä kätkön haluamalleen kirjanmerkkilistalle (tai nykyisin Geocaching HQ käyttää näistä nimitystä lista). Kuvassa 1 näkyy kuinka hakutulosten jokaisella rivillä on pieni plusmerkki, josta kätkön voi lisätä listalle. Kun plussaa klikkaa, niin pääsee valitsemaan listan, jolle kätkön haluaa lisätä.

Kuva 1 - Plussaa klikkaamalla pääsee kätkön lisäämään haluamaansa listaan. Kuvassa vain yksi lista tarjolla. Myös uuden listan voi luoda suoraan tästä näkymästä. Omia listoja pääsee selaamaan vasemman ylälaiden My Lists napista.
Kuva 1 – Plussaa klikkaamalla pääsee kätkön lisäämään haluamaansa listaan. Kuvassa on vain yksi lista tarjolla. Myös uuden listan voi luoda suoraan tästä näkymästä. Omia listoja pääsee selaamaan vasemman ylälaidan My Lists napista.

Koska kätköjen yksitellen kliksuttelu oikealle listalle on raivostuttavan hidasta ja työlästä (etenkin jos käyttäjällä on kymmeniä listoja) niin useamman kätkön voi lisätä kerralla haluamalleen listalle. Tällöin vain valitsee haluamansa kätköt (ruutu kätkön vasemmalla puolella) ja ylälaitaan ilmestyy nappi Add caches to list. Tätä kliksauttamalla ja valitsemalla halutun listan, voi useamman kätkön lisätä kerralla listalle. Kätevää. Tämän uudistuksen myötä geocaching.comin listat alkavat olla ihan käyttökelpoisia 🙂 Omat listat löytyvät hakunäkymästä vasemmalta ylhäältä My Lists -napin takaa (näkyvillä kuvassa 1).

Kuva 2 - Listat tulevat näkyviin myös Geocaching mobiilisovellukseen.
Kuva 2 – Listat tulevat näkyviin myös Geocaching mobiilisovellukseen.

Sen lisäksi, että listat tulevat näkyviin omaan geocaching.com profiiliin, ne tulevat näkyvin suoraan myös Geocaching -mobiilisovellukseen. Tätä en tosin itse päässyt testaamaan vielä, sillä talouden iOS -laitteet eivät ole vielä saaneet Geocaching appin päivitystä. Sen sijaan Android -laitteille päivitys on jo saatavilla. Tämä siitä syystä, että Applen sovellusten katselmointi kestää tunnetusti kauemmin kuin Googlen Play -kaupassa.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.