Geocaching Intro on nyt nimeltään Geocaching

Kuten jo viime vuonna alkusyksystä kirjoitin, ei Geocaching maksullista sovellusta kannata älypuhelimeen hankkia, koska se ei tule päivittymään. Nyt Geocaching Intro on virallisesti vaihtanut nimensä Geocaching -sovellukseksi. Vanha maksullinen sovellus, joka tunnettiin aiemmin nimellä Geocaching on nyt nimeltään Geocaching Classic.

Kuva 1 - Geocaching Intro on nyt uusi Geocaching.
Kuva 1 – Geocaching Intro on nyt uusi Geocaching.

Taustalla on se, että entisen Intro appin ominaisuus määrä on kasvanut ja se tarjoaa nykyisin täysiverisen kätköilykokemuksen kaikille, jotka ovat premium-jäseniä geocaching.comissa. Sen sijaan basic memberit saavat tyytyä rajatumpaan toiminnallisuuteen. Tietysti myös Geocaching HQ haluaa luoda yhtenäisen kokemuksen käyttäjille. Samalla sovelluksella voi aloitella geokätköilyä ja innostuessaan sitten maksaa premium-jäsenyydestä ja jatkaa saman sovelluksen käyttöä. Premium-jäsenille tämä tietysti sopii, koska ei tarvitse maksaa erikseen sovelluksesta (jos ei halua) ja voi käyttää tarjolla olevaa sovellusta.

Mitä käy Geocaching Classicille?

Geocaching HQ on ilmoittanut, että Geocaching classic -sovellus poistuu Applen ja Googlen sovelluskaupoista 23.3. 2016. Niille, jotka sovelluksen ovat ostaneet tukea on luvassa vain kesäkuuhun 2016 asti. Senkin jälkeen sovellus voi toimia, mutta Geocaching HQ ei lupaa, että se välttämättä toimii, koska päivityksiä siihen ei ole tulossa.

Suurin osa Geocaching Classic -sovelluksen toiminnoista on jo entisessä intro appiksessa mukana ja loputkin vielä puuttuvat toiminnallisuudet ovat tulossa seuraavissa päivityksissä.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.