Nyt kannattaa tykätä 61°23° Tampere -blogista!

Nyt kannattaa tykätä 61°23° Tampere -blogista Facebookissa ja kutsua myös kaverit tykkäämään. Tykkäämällä blogista Facebookissa saat uusimmat artikkelit ja ajankohtaiset geokätköilyuutiset suoraan FB -fiidiisi. Kun blogin tykkäysten määrä ylittää 150 henkilön rajan, arvotaan kaikkien tykkääjien kanssa lokakuussa testaamamme (testi löytyy täältä) Kiven allan lahjoittama Beta K kynä, jonka arvo on 19,90 eur. Kynä toimitetaan alkuperäispakkauksessa onnelliselle voittajalle postissa. Jos olet jo aiemmin tykännyt blogista, niin olet toki mukana arvonnassa.

Tykätä voit vaikka painamalla sivussa olevaa tykkää nappia tai vierailemalla blogin Facebook -sivulla: https://www.facebook.com/6123tampere 🙂

Niille, jotka eivät entuudestaan blogia tiedä, niin kerrottakoon, että nimestään huolimatta blogi käsittelee geokätköilyä ylipäätään, eikä ole mitenkään Tampere tai Pirkanmaa -painotteinen. Blogin jutut koostuvat tuotetesteistä, tee-se-itse ohjeista, ajankohtaisista asioista, aloittelijan oppaista, ja muista geokätköilijöitä kiinnostavista aiheista.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.