Wheel of Challenges – toukokuun ’23 haaste

Huhtikuussa starttasi Wheel of Challenges -souvenirkamppis, jossa on joka kuukausi vaihtuva haaste ja jokaisesta haasteesta voi tienata uusia souvenireja. Nyt on toukokuun haaste selvillä ja siitä on luvassa maksimissaan kaksi souveniria.

Toukokuun 2023 haaste perustuu Geocaching leaderboard -toiminnallisuuteen, eli Leaderboardilta voi seurata haasteen etenemistä. Toukokuussa keskitytään suosikkipisteisiin ja haasteen pisteitä saa sekä omista kätköistä, jotka saavat vierailijoilta suosikkipisteitä, että löytämällä itse kätköjä, jotka ovat saaneet suosikkipisteitä.

Seuraava jakso on siis  Toukokuu 1. – Kesäkuun 4. päivä ja tällä välillä on mahdollisuus saada kaksi uutta souveniria. Helpompi taso irtoaa 100 pisteellä ja vaikeampaan tasoon tarvitaan tällä kertaa 1000 pistettä. Pisteitä saa kaikista kätkölöydöistä ja labeista, mutta suosikkipisteitä saaneista kätköistä saa löytöloggauksesta enemmän pisteitä. Ja lisäksi jos oma kätkö saa suosikkipisteen vierailijalta, siitä saa 50 pistettä. Alla vielä taulukossa koottuna toukokuun pisteytys.

Löytökirjaus kätköltä, jolla on 10+ suosikkipistettä20
Oma kätkö saa suosikkipisteen vierailijalta50
Mikä tahansa löytö kätköltä tai labilta10

Leaderboard-toiminnallisuus tulee nollautumaan 5. kesäkuuta. Kätköilijöillä on kuitenkin aikaa aina 7. kesäkuuta klo 15:00 asti kirjata loginsa haastetta varten. Logien tulee silti olla 1.5-4.6.2023 aikaväliltä.

Kesäkuun haaste paljastetaan 30.5.2023.

2 comments

  1. Jos favo annetaan jälkikäteen (vaikka 2.5.2023) niin tuleeko pinnoja jos on esim vappuaattona löytänyt?

    1. En usko. Luulen, että ratkaisevaa on löydön päivämäärä. Ja sit lopussa se parin päivän varoaika favon jälkikäteen antamiselle

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.