Kesäkamppis: Wheel of challenges

Vielä ei ole signaali päässyt edellisestä labyrinttihaastesta ulos, niin on seuraava souvenir-kampanja jo ovella. Uuden kampanjan nimi on Wheel of Challenges eli vapaasti suomennettuna haasteiden onnenpyörä ja luvassa on kuusi kätköilyhaastetta kuukauden välein.

Uusi souvenirkampanja alkaa 3. huhtikuuta 2023 ja luvassa on uusi kätköilyhaaste joka kuukausi seuraavan 6 kuukauden ajan. Joka kuun alussa pyöräytetään onnenpyörää, josta selviää mikä haaste on luvassa. Luvassa on ennakkotietojen mukaan haastetta kuinka monta löytöä kuukaudessa pystyy etsimään, kuinka pitkään pystyy pitämään päivittäistä putkea yllä, jne. Haasteiden vaativuudesta ei kuitenkaan vielä ole tietoa, sillä ensimmäinen haaste arvotaan ensi viikolla 28.3. ja siitä eteenpäin kampanjan eri jaksot alkavat seuraavasti:

  • Huhtikuun 3. päivä
  • Toukokuun 1. päivä
  • Kesäkuun 5. päivä
  • Heinäkuun 3. päivä
  • Elokuun 7. päivä
  • Syyskuun 4. päivä

Jokainen jakso alkaa siis aina kuun ensimmäinen maanantai. Niissä haasteissa, joissa hyödynnettään Leaderboardia haaste alkaa maanantaina puoliltapäivin Greenwhichin aikaa, joka on siis iltapäivällä kolmelta Suomen kesäajassa.

Jokaisessa jaksossa tulee suorittaa siis sen kuukauden haastetta tienatakseen souvenireja. Haasteissa on eri tasoja ja haasteesta voi suorittaa ilmeisesti kolme eri vaikeustasoa, joista ensimmäisen suoritettuaan voi jatkaa kakkostasolle ja sitten kolmostasolle. Yksityiskohdat selvinnee, kun ensimmäinen haaste julkaistaan viikon päästä. Palataan silloin siis asiaan tarkemmin.

2 comments

  1. Onko se todellakin 14.00 eikös greenwichin aika ole riippumaton kellonkäännöstä?
    Jos se on niin kuin arvelen niin se alkaminen on suomessa kesäaikana 15.00

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: