Kamp Koral -matkalaisia jaossa ja Deuces Wild souvenir

Geocaching HQ on taas julkaissut kampanjan, jossa kätköilijät voivat hakea ilmaista matkalaista. Kampanja on tehty yhteistyössä edellisistä kampanjoistakin tutun Nickelodeonin kanssa, joka siis on Yhdysvaltalainen maksu-TV-kanava.

Kamp Koral: SpongeBob’s Under Years on uusi Paavo Pesusieni sarja, joka on katsottavissa Paramount+ -palvelussa ja Nickelodeonin kanavalla. Sarjassa mennään ajassa taakse päin ja seurataan 10-vuotiaan Paavo Pesusienen edesottamuksia, kun hän kavereineen rakentaa vedenalaisia leiritulia, kerää badgeja, nappaa meduusoja ja ui Yuckymuck-järvessä osallistuessaan omituisimmalle leirille merilevämetsässä: Kamp Koralille.

Nyt ilmaiseksi jaettavat matkalaiset edustavat sarjan eri hahmoja ja näistä voi saada sattuman varaisesti itselleen yhden täyttämällä lomakkeen täällä. Osallistumisaikaa on vielä tiistai-iltaan (1.2.2022) ilta yhdeksään asti.

Tuttuun tyyliin HQ toivoo, että matkalaisista jaettaisiin kuvia sosiaalisessa mediassa ja näihin kuviin tagattaisiin #KampKoralCache -hasgtagi ja @SpongeBog! -tunnus.

Deuces Wild -souvenir

Toinen ajankohtainen asia on tietysti tiistaina 22.2. 2022 luvassa oleva seuraava souvenir: Deuces Wild. Geocaching HQ on päättänyt juhlistaa erikoista päivämäärää 22.02.2022 (tai 22/2/22) Deuces Wild -souvenirilla. Souvenirin saa itselleen kirjaamalla tuona päivänä kaksi löytöä. Myös miitit lasketaan mukaan.

Tuo onkin hyvä päivä lähteä vaikka kaverin kanssa kätköille, koska jaettu ilo on vähintäänkin kaksinkertainen ilo. Toinen vaihtoehto on tietysti tavoitella vaikkapa tavallista löytömäärää tuplasti isompi määrä löytöjä. Tuplapeukut tälle ja uusi souvenir talteen 22.2.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.