TBScan-arvonnan voittajat

TBScan-arvonnan voittajat ovat selvillä. Kaikki, jotka olivat ohjeiden mukaisesti kommentoineet Facebookissa tai tällä sivustolla ja olivat tykänneet sivusta Facebookissa tai seuraavat sivustoa sähköpostilla olivat mukana arvonnassa. Osallistujien nimet laitettiin suureen digitaaliseen hattuun, josta nostettiin sattuman varaisesti kolme nimeä. Onni suosi tällä kertaa seuraavia geokätköilijöitä

makkara 1974

.Marjuska.

Aapix

Onnea voittajille! Heihin ollaan oltu henkilökohtaisesti yhteydessä ja lisäohjeita heille on luvassa vielä myöhemmin.

Arvonnan tilastotieto-osuus seuraa tässä. Osallistujat ovat keskimäärin siirtäneet tai kirjanneet nähdyksi 789,4 matkaajaa. Osallistujista kahdella oli 0 matkaajaa kirjattuna ja eniten matkaajia kirjannut kätköilijä oli peräti 5565 kirjausta. Aika suuri hajonta siis. Mediaani kirjausmäärissä oli 463,5 matkaajaa.

Aika moni osallistuja mainitsi myös, että puhelimen muistista löytyisi monia monia koodeja, jotka odottelevat kirjaamista. Tämä on siis selkeästi yleinen ongelma. Toivottavasti TBScan ainakin lieventää tätä ongelmaa. Ja pakko se on myöntää, että itsellänikin on monia koodeja puhelimen kuvissa ja jopa paperilistoilla, joita joskus miiteissä oli tapana jakaa. Ehkä silloin tällöin vieläkin niitä on tarjolla, mutta ei ole osunut omalle kohdalle samaan tapaan kuin ennen, jolloin näitä oli melkein joka miitissä jaossa.

Vielä kerran onnea voittajille!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.