Osallistu Magic: The Gathering matkalaisten arvontaan

Geocaching.com järjestää kaikenlaisia promootioita, joista suurin osa koskettaa lähinnä Pohjois-Amerikkaa. Viimeksi taisimme tällä sivustolla kirjoittaa The Revenant -elokuvan promootiosta, koska se sentään oli osin kansainvälinen, joskaan Suomesta ei ainutkaan tuohon kampanjaan liittyvä matkalainen lähtenyt. Nyt on kerrankin luvassa kansainvälinen mainoskampanja, joten tästä voi olla joku Suomessakin kiinnostunut.

Magic: The Gathering

Tällä kertaa geokätköilyn avulla markkinoidaan Magic: The Gathering -korttipelin tulevaa Ixalan -julkaisua. En tiedä, mitä se tarkemmin Magic: The Gathering maailmassa tarkoittaa, kun en tuota skeneä ole enää yli 15:een vuoteen seurannut, mutta geokätköilyn kannalta se tarkoittaa ilmaisia matkalaisia.

Luit oikein, voit saada ilmaisen matkalaisen. Joskin joudut osallistumaan arvontaan, joten matkalainen ei ole taattu. Suunta sivulle https://www.geocaching.com/promotions/promo/magic/ 22.8. 2017 klo 22:00 Suomen aikaa ja sieltä löytyy lomake, jonka täyttämällä olet mukana arvonnassa. Lomake on auki vain muutaman päivän, joten nopeus on valttia. Kaikkien lomakkeen täyttäneiden kesken arvotaan 1500 matkalaista, jotka lähetetään ympäri maailmaa heille, joilla oli onnea arvonnassa.

Matkalaisia on näkynyt jo jonkin verran somessa, sillä niitä on lähetetty etukäteen erilaisille geokätköilyn yhteisön tärkeille vaikuttajille. Valitettavasti tämä sivusto ei HQ:n mielestä ole vielä tarpeeksi vakuuttava, joten meille näitä matkalaisia ei ole lähetetty ja niinpä emme voi järjestää omia arpajaisiamme. Noh, kannattaa levittää sanaa tästä sivustosta geokätköilykavereille, niin ehkä joku päivä vielä tänne piskuiseen Suomeenkin saadaan vastaavien kamppisten lahjuksia.

Ilmeisesti matkalaisia on lähetetty myös Magic: The Gathering yhteisön vaikuttajille ja niitä ilmeisesti on saatavilla Magic: The Gatheringia myyvissä kaupoissakin. Tämä tosin saattaa koskea vain pohjois-Amerikkaa. Tarkempaa tietoa en löytänyt. Jos matkalaisen mielii siis saada itselleen, lienee parasta täyttää arpalippu 22.8. 2017.

Matkalainen tykkää kiertää kätköissä

Nykyään monesti matkalaiset ja kolikot päätyvät laatikoihin tai kansioihin talteen. Matkalaisten tehtävä on kuitenkin kiertää kätköissä ja Magic: The Gathering matkalaiset olisi tarkoitus laittaa kiertoon. Tämä nimittäin vaikuttaa siihen, mitä uudesta korttipelin julkaisusta paljastetaan. Ajatus on, että matkalaiset aktivoidaan, niistä otetaan kuva ja ne laitetaan geokätköön, josta ne aloittavat matkansa. Kun Magic: The Gathering matkalaiset ovat kaikki yhteensä kulkeneet tietyn – toistaiseksi julkaisemattoman – matkan, paljastetaan uusia Ixalan esikatselukortteja (preview cards).

 

Myöhemmin tänä vuonna, kun ensimmäinen matkalaisjoukko on kiertänyt jonkin aikaa, jokainen neljästä Ixalanin heimosta (Dinosaurukset, Piraatit, Vampyyrit ja Merfolkit) saa oman matkalaisjoukkonsa ja tämän joukon kulkema matka tulee vaikuttamaan myöhemmin itse peliin Rivals of Ixalanin aikana. Mitä tämä tarkoittaa on ainakin minulle epäselvää, mutta ehkä se selviää tai on MTG-harrastajille itsestään selvää 🙂

Lisätietoja

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.