Mystisiä souvenireja luvassa

Geocaching HQ:sta tuli mystinen viesti, jonka pääpointti oli se, että heinä-elokuussa on luvassa kolme uutta souveniria. Viestin mukaan Geocaching HQ on vastaanottanut kolme salattua viestiä erittäin salaisesta lähteestä. Jokaisessa viestissä on ohjeet yhden uuden souvenirin saamiseksi. Geocaching HQ leikkisästi toteaa, ettei heidän analyytikot ole pystyneet purkamaan viestejä.

Niinpä kätköilijän tehtäväksi (jos hän suostuu tehtävän vastaanottamaan) on purkaa nämä viestit ja viestin sisältö paljastaa tavan, miten uuden souvenirin voi ansaita. Ennakkotietojen mukaan tehtävä ei ole vaikea. Vaan se on tehtävä GC (=mission GC).

Uudet salamyhkäiset souvenirit ovat saatavilla vain rajatun ajan seuraavasti:

  • Souvenir #1 on saatavilla heinäkuun 30-31. 2016
  • Souvenir #2 on saatavilla elokuun 13-14. 2016
  • Souvenir #3 on saatavilla elokuun 27-28. 2016

Se miten souvenirin saa selviää siis salaisesta viestistä. Salainen viesti lähetetään premium-jäsenille sähköpostilla viikkoa ennen kuin souvenir julkaistaan. Kun salatun viestin purkaa, niin saa selville miten souvenirin saa hankittua. Ensimmäinen salattu viesti lähetetään Premium-jäsenille heinäkuun 22. päivä.

Ohjeet souvenirien saamiseksi saatetaan kaikkien saataville souvenirin julkaisupäivän aamuna. Tämä tieto julkaistaan geocaching.comissa, geocaching sovelluksessa ja Geocaching HQ:n Facebookissa sekä Twitterissä.

mission_gc

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.