Aarrejahtia ja päivityksiä

Pitkästä aikaa hieman päivitin linkkisivua ja samalla keräsin kaikki tähän mennessä julkaistut aloittelijan opas -sarjan jutut yhdelle sivulle, jolloin ne on helpompi löytää. Tulevat sarjan jututkin ilmestyvät samaan listaan. Koitan olla jatkossakin hieman aktiivisempi linkkisivun ylläpitämisessä.

Blogilla on nyt myös Twitter -tili ja Facebook -sivu. Tämä toivottavasti helpottaa blogin seuraamista ko. palveluiden käyttäjille. Voi olla myös, että jatkossa noita kanavia käyttäen tulee muutakin tietoa. 61° 23° Tampere löytyy siis Twitteristä täältä ja Facebookista täältä. Toki myös tältä sivulta löytyy linkit molempiin.

Aarrejahti

Kannattaa laittaa kalenteriin varaus 1. lokakuuta klo 17.00. Silloin nimittäin alkaa Partioaitan järjestämä Aarrejahti -kilpailu. Kilpailussa Partioaitta on piilottanut 15 kätköä ympäri maata. Aarteiden koordinaatit julkaistaa siis 1.10. klo 17.00. Jokainen kätkö sisältää ulkoiluun ja retkeilyyn liittyviä tuotteita ja löytäjä saa pitää aarteen. Lisäksi löytäjä saa 50 euron lahjakortin jos löytää aarteen ja ilmoittaa siitä Partioaitalle ennen 2.10. klo 9.00. Lahjakortti on voimassa Partioaitan myymälöissä ja verkkokaupassa. Tarkemmat toimintaohjeet lahjakortin saamiseksi löytyvät kätköstä.

Lisätietoa aarrejahdista ja koordinaatit löytyvät Partioaitan sivuilta.

Voita GPSMAP 64

Toinen käynnissä oleva kilpailu tulee Jenkeistä. Podcasteistaan tunnettu Podcacher järjestää kilpailun, jossa voi voittaa GPSMAP 64 laitteen. Kilpailuun voi osallistua esimerkiksi tykkäämällä Podcacherin Facebook -sivusta tai ryhtymällä heidän Twitter -seuraajaksi. Tai vaikka kirjoittamalla blogissa asiasta 😉

Kilpailu on jo ohi.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.