Se pakollinen ensimmäinen kirjoitus

Terve kaikki geokätköilyn ystävät,

Tervetuloa uuteen geokätköilyaiheiseen blogiini. Geokätköilyblogeja on jo aika paljon, mutta tässä blogissa on tarkoituksena keskittyä erilaisiin geokätköilyn asiapitoisiin teemoihin. Toisin kuin monissa muissa blogeissa tässä blogissa ei ole tarkoitus listata omia geokätköilyreissuja ja löytöjä, vaan keskittyä eri aihealueisiin asiapohjalta. Ajatuksena on tarjota opastusta aloittelijalle ja mielenkiintoisia raportteja kokeneemmille kätköilijöille.  Varmasti myös kevyempiä postauksia on luvassa ja mahdollisesti matkaraportteja ulkomailta. Tulevaisuus näyttää mihin suuntaan blogia viedään.

Linkkejä osastolta löytyy hyödyllisiä kätköilylinkkejä sovelluksiin ja sivustoihin. Niihinkin varmasti palataan tarkemmin myöhemmissä kirjoituksissa. Toivon, että kirjoitukseni tuottavat elämyksellisiä hetkiä lukijoille silloin kun ette ole purkeilla.

-Weellu

0 comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.