GeoGuessr haaste ja souvenir

Geocaching HQ tekee yhteistyötä GeoGuessr -pelin kanssa ja niinpä seuraavan reilun parin viikon aikana on mahdollisuus pelata Geocaching -haaste GeoGuessr-pelissä ja tienata uusi souvenir.

GeoGuessr on interaktiivinen maantiedepeli, joka kuljettaa pelaajat satunnaisiin paikkoihin ympäri maailmaa käyttäen Google Street Viewta. Aivan kuten geokätköilyssä, pelaajien on käytettävä navigointi- ja päättelytaitojaan (eli maantuntemustaan), kun he arvaavat tarkkaa sijaintiaan. GeoGuessrissa siis pitää arvata street view -näkymästä missä päin maailmaa ollaan. Mitä tarkemmin pelaaja arvaa sijainnin, sitä enemmän pisteitä he ansaitsevat. Jos taas arvaus menee liian kauas, ei kierroksesta saa pisteitä.

Nyt GeoGuessrissa on geokätköilyhaaste, jossa pitää arvata 10 sijaintia. Sijainnit pelissä ovat suosittujen kätköjen lähistöltä. Omassa testipelissä tuli näkymä eräältä suositulta kätköltä niin Helsingissä kuin Reykjavikissa. Monesti oikean suunnan arvaaminen on yllättävän helppoa, jos on jonkin verran matkustellut. Osassa kyllä taas menee tuhansia kilometrejä metsään.

Tarjolla on siis rajoitetun ajan 26.3.-12.4.2024 souvenir niille, jotka suorittavat geokätköilyhaasteen GeoGuessrissa. Hommat toimii näin:

 1. Pelaa The Geocaching Challenge GeoGuessrissa Maaliskuun 26. – Huhtikuun 12. 2024 välisenä aikana ja arvaa vähintään yksi sijainti oikein.
 2. Löydä “piilotettu” matkaajan koodi haasteen suorituksesta kertovassa viestissä.
 3. Kirjaa discover -ogi löydettyyn matkalaiseen 12.4.2024 mennessä ja saat souvenirin.

Haasteeseen pääset tästä.

Jos et löytänyt piilotettua seurantakoodia, älä huoli – toinen seurantakoodi ilmestyy pelin lopussa arvattuasi kaikki kymmenen sijaintia. Kumman tahansa seurantakoodin löytäminen ansaitsee sinulle matkamuiston. Geocaching HQ antaa luvan näiden matkaajien discoverointiin virtuaalisesti. Huomaa myös, että jos olet ladannut GeoGuessr mobiilisovelluksen, ei haastetta voi pelata mobiilisovelluksella vaan sinun tulee käyttää web-selain versiota. Paljastettakoon myös se, että pelistä saa koodin, jolla saa 30 päivää ilmaista premium-jäsenyyttä Geocaching.comiin, kun tilaa vuosijäsenyyden mobiilisovelluksessa.

3 comments

 1. Tuli muuten ihan järjettömällä tahdilla discover-loggauksia kulkijaan. Oma loggaukseni oli vähän päälle kolmastuhannes ja viiden minuutin kuluttua loggauksia oli jo yli 3200.

  1. Eipä tullut katsottua monesko olin. Mutta kirjauksen ja sivun latauksen välissä oli tulllut 5 kirjausta lisää

 2. Toinen matkaaja on useimmilta jäänyt huomaamatta, tai sitten ollaan kiinnostuneita lähinnä vain souvenirista. Tällä hetkellä
  Geocaching Trackable I : 21229 loggausta
  Geocaching Trackable II: 3456 loggausta

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.