Signaalin labyrintti

Vasta ehti edellinen souvenir-kampanja Reach the Peak päättyä, kun ovella on jo seuraava Signal’s Labyrinth niminen souvenir-kampanja, joka kestää seuraavat 12 kuukautta. Tällä kertaa on vuorossa 13 uutta souveniria, joista 12 saa etsimällä kätköjä ja 13. souvenir tulee automaattisesti, kun kerää kaikki 12 muuta souveniria.

Signal’s Labyrinth

Kampanjan taustatarinassa Signal sammakko on lähtenyt hakemaan inspiraatiota uuteen kätköön maagisesta ja mysteerisestä maailmaan. Signal ei kuitenkaan huomannut, että tämän maailman salaisuudet on piilotettu labyrintteihin, joihin on helppo eksyä ja nyt Signal kaipaa apuasi päästäkseen kiipelistä pois.

Kampanja alkaa 4. huhtikuuta 2022 ja kestää 12 kuukautta. Kampanjassa on 6 jaksoa, joista jokainen kestää 2 kuukautta ja jokaisen jakson aikana voi saada 2 souveniria. Yhteensä Signal siis tulee auttaa pois 6 eri labyrintistä, joista ensimmäinen on lumottu metsä -niminen labyrintti.

Kampanjassa kerätään taas pisteitä etsimällä kätköjä ja löytämällä kätköistä virtuaalisia bonusesineitä kätköjä logattaessa. Pistetaulukko (leaderboard) nollautuu jokaisen kahden kuukauden jakson ensimmäisenä maanantaina, jolloin Signal siirtyy seuraavaan labyrinttiin. Pistetaulukko on nähtävillä geocaching.com sivustolla ja virallisessa geocaching -sovelluksessa. Jokaisella jaksolla pitää kerätä 50 pistettä tienatakseen ensimmäisen souvenirin ja 500 pistettä ansaitakseen toisen.

Ensimmäinen jakso alkaa siis 4.4.2022 puoleltapäivin UTC aikaa, joka taitaa kellojen siirtelyn myötä olla klo 15:00 Suomen aikaa. Tätä seuraavien jaksojen aikataulu on seuraava:

  • Kesäkuun 6. päivä 2022
  • Elokuun 1. päivä 2022
  • Lokakuun 3. päivä 2022
  • Joulukuun 5. päivä 2022
  • Helmikuun 6. päivä 2023

Ensimmäisen jakson pistetaulukkokin on jo selvillä ja se on seuraavanlainen

MitäPisteet
Löytö Adventure Labin lokaatiosta10
Löytö kätköstä, jolla on 10+ suosikkipistettä20
Löytö multikätköstä25
Löytö mysteerikätköstä25
Löydät signaalin labyrintti virtuaaliesineen60
Löytö mistä tahansa muusta kätköstä15

Yhdestä kätköstä saatava maksimipistemäärä on 85 pistettä. Tämä tarkoittaa siis, että voit saada esim. mysteerikätkölöydöstä 25 pistettä ja lisäksi löydät virtuaaliesineen, josta saat 60 pistettä.

Ensimmäisen jakson souvenirit ovat

  • Signal’s Labyrinth: The forest (50 pistettä)
  • Signal’s Labyrinth: You escaped the forest (500 pistettä)

Jokaisessa kuudesta labyrintistä on erityinen virtuaalinen bonusesine, joka auttaa Signalia kulkemaan labyrintin läpi. Esimerkiksi ensimmäisessä labyrintissä – lumotussa metsässä – erikoisesine on hehkuva tulikärpänen, joka auttaa valaisemaan signalin reitin. Erikoisesineitä ei voi varsinaisesti etsiä, mutta joka kerta, kun kirjaat löydön kätkölle, sinulla on mahdollisuus löytää esine. Kun löydät esineen logatessasi kätkön, tulee asiasta ilmoitus niin sovelluksessa kuin geocaching.com sivustollakin samaan tapaan kuin souvenireista.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.