Geojoulukalenteri 2021 – luukku 16

Joulukuun 16. päivä ja sehän tarkoittaa, että kalenterista on yksi kolmasosa jäljellä. Joulu alkaa olla jo reilun viikon päästä. Jännitys alkaa tiivistä pienemmillä ja miksei isommillakin. Mutta avataanpa nyt kuitenkin tämä luukku.

Tänään W pääsi avaamaan luukun. Mutta toki raatilaiset olivat heti paikalla kommentoimassa, mitä luukusta putkahti.

Kommentit

K (6 vuotta): Häh? Taas tällainen lenkki. Nämä menee yhteen. En minä tiedä mikä tämä on. Mutta… a-ha. Tämän saa auki ja voi laittaa jotakin väliin. Tässä on joku tarra *ottaa paperilapun*, joka kuului tähän *näyttää lenkin vartta*. Tämän saa vyöhön kiinni. Lenkkiin vois tulla joku työkalu, jota tarvitaan kätköillessä mutta ei kauheen pitkä. Miksi tuli tuo lenkki, kun se tuli jo toisesta luukusta?

W: Taitaa olla kulkaat taskulampun pidike.

O (3 vuotta): Tämän voi kiinnittää kurahaalariin. Kurahousuissa on tämmöinen.

K: Se on O taskulampun pidike, sen saa vyölle kiinni.

O: Ei ole. Eikä saa kiinni, ei se pysy siinä vaan putoaa.

Joo elikäs mukana tulleesta paperilapusta päätellen kyseessä on kuitenkin vastoin W:nkin veikkausta juomapullon teline, jonka saa tarralla ja napilla kiinnitettyä vaikka vyölle. Siltikin K:n kanssa edelleen ihmettelen, että miten aiemmasta luukusta tullut karbiiniavainperä tähän liittyy? Oliskohan luukussa ollut niitä kaksi ja toinen karannut kalenterin välistä väärää luukkuun? Tämä on hauska esine siitä, että sitä voisi tosiaan käyttää kätköillessä kantamaan juomapulloa, mutta yhtälailla sitä voisi hyödyntää, kun haluaa piilottaa PET-putkilon. Kiinnike vaan kuusenoksaan ja PET-putkilo siihen. Etuna tavalliseen rautalankakiinnitykseen tässä olisi se, että paikka pysyisi paremmin samana. Pitää ehkä kokeilla tätä ensin juomapullon kanssa ja jos homma vaikuttaa hankalalta, niin sitten käyttää kätkön piilottamiseen. Joskin PET-putkilo on hieman tylsä kätköpurkki ja mieluummin sitä aina isompia lootia vie jemmaan.

Jonkin aikaa sai samaa tuotetta etsiä Cache-Cornerista, mutta lopulta se löytyi. Tuotteen arvo oli 2,95€. Tuotteen mukana ei tule karabiineriavaimenperää, mikä puoltaisi teoriaani siitä, että aiemmassa luukussa olisi ollut kaksi karabiinerilenkkiä. Joka tapauksessa karabiineriavainlenkin hinta oli 0,50€, joten tämän päivän luukun yhteisarvoksi saadaan 3,45 €.

Luukun arvo: 3,45 €

Kalenterin arvo yhteensä tähän mennessä 91,87

Huomenna avataan taas seuraava luukku. Muista tulla kurkkaamaan kanssamme mitä sieltä paljastuu.

Vuoden 2021 joulukalenteria käsittelevät kirjoitukset:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.