Geojoulukalenteri 2021 – luukku 3

Joulukuun 3. on suuri päivä Tampereella, kun uuden jääkiekkoareenan avajaisia vietetään tänään. 13 000 tuhatta ihmistä ahtautuu Nokia-arenalle katsomaan paikallispeliä jääkiekossa. Mutta ennen tuota huikeaa tapahtumaa avaamme kuitenkin tämän päivän joulukalenterin luukun.

Tänään on jälleen K:n vuoro operoida kalenteria. Sieltähän putkahti “roikku-nano” eli nanopurkki, joka on varustettu lenkillä, josta purkin saa vaikka oksaan roikkumaan. Katsotaan mitä raati on tästä mieltä.

Kommentit

K (6 vuotta): Täällä on magneetti (kokeilee kiinnittää jääkaapin oveen). Ei ollutkaan magneetti. Se olikin kätköpurnukka (avaa purkin). Tänne mahtuu tosi pieni logikirja. Nano-kokoinen! Tämän saa puuhun ripustettua, niin on vasta vaikea kätkö. Kyllähän me tämä kuuseen piilotetaan, niin saavat etsiä sitä sitten. Voi laittaa pieneenkin oksaan ja se oksa ei katkea. Tämä on kevyt.”

O (3 vuotta): En muista mikä juttu tämä on. Katso, se liikkuu! (Heiluttaa purkin ripustuslenkkiä). Se on kätkö jossain kaukana.

Sellaiset raatilaisten kommentit. K on ihan oikeassa – tämän kun kuuseen laittaa, niin sitä saa tovin jos toisenkin etsiä. Katsotaan nyt sitten päätyykö tämä piiloon ollenkaan. Aiemmat nanot on jo saatu hukattua ja uusia ei ole tarkoitus olla piilottaa. Vähän jää mietityttämään, että tuleeko tähän sitten logikirjat jostakin toisesta luukusta. Jos ei, niin aika hölmöä, koska purkissa ei ollut logia. Toisaalta jos tulee, niin sekin on vähän tylsää 🙂

Tuttuun tapaan seuraamme kalenterista kertyvien tavaroiden arvoa, jonka pitäisi olla lupausten mukaan enemmän kuin 89€. Roikku-nano tai viralliselta nimeltään ripustettava nano maksaa sekä Kiven Alla -verkkokaupassa että Cache-Cornissa kummassakin 3,50 €. Näitä ei ole myöskään oikein kätköilykauppojen ulkopuolella näkynyt, joten käytetään tuota summaa laskelmissa siis.

Luukun arvo: 3,50 €

Kalenterin arvo yhteensä tähän mennessä 13,20 €

Huomenna jatkamme avaamalla neljännen luukun. Muista tulla kurkkamaan kanssamme mitä sieltä paljastuu.

Vuoden 2021 joulukalenteria käsittelevät kirjoitukset:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.