Geojoulukalenteri – 9. luukku

2. adventin luukusta eli geojoulukalenterin 9. luukusta paljastui tänään Signal sammakko -aiheinen tarra. Otetaanpa raadin kommentit:

K (3 vuotta): Siinä on sammakko. Se on tarra. Sen voi laittaa vaikka paitaan. Katso näin (näyttää, miten tarra voisi olla hänen paidassaan kiinni).

A: Onko se tatuointi? Ei se on tarra. Kiva signal. Ihan hyvä lahja, vaikka tuntuu aika vähäiseltä kalenterin arvoon nähden. On tietysti hyvin geokätköilyaiheinen.

Yhdeksännestä luukusta tuli siis Signal the Frog -aiheinen tarra. Jotenkin ennakkomainoskuvasta käsitin, että tämä olisi autoon liimattava tarra, koska Geo-Versandilla on samalla kuvalla olevaa tarraa seurantakoodilla myynnissä ja se on autoon tarkoitettu. Tässä tarrassa kuitenkin liima on takapuolella, eli autoon liimattaessa tarra pitäisi liimata ulkopuolelle. Ei vaikuta hyvältä. Kuvan tausta on kyllä läpinäkyvää tarraa, että sen puolesta tarra on ikkunaan tarkoitettu. Ehkä tämä päätyy K:n tarravihkoon tai vaikka TB/GC-keskuksen oveen. En tätä autoon kyllä lähde liimailemaan. Hintaa tarralle on hankala arvioida. Seurantakoodillinen versio samasta kuvasta maksaa 9,99 € ja autoon tarkoitettu tarrakuva (eri kuvalla ja hieman isompi) ilman seuranta koodia 4,99 € (tämä). Olkoon tämän hinta sitten 4,99€.

Luukun arvo: 4,99 €

Kalenterin arvo yhteensä tähän mennessä 22,13 €

Huomenna on vuorossa jo 10. luukku. Tämän päivän bonuksena vielä kuva, mitä käytetyistä joulukalenterin pusseista voi askarrella. Tällainen joulutähti syntyy seitsemästä paperipussista eli joulukalenterista saa tehtyä kolme tällaista tähteä. Erilaisia ohjeita tähden tekemiseen voi haeskella, vaikka Youtubesta hakusanoilla “Christmas star from paper bags”.

Joulukalenteria käsittelevät kirjoitukset:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.