2. adventtiarvonta – Voita piparkakkuammobox -travel tag

Kiven Alla -verkkokauppa on lahjoittanut meille viisi kappaletta piparkakkuammobox -travel tageja. Näitä travel tageja on saatavilla Kiven Alla -kaupasta ostosten kylkiäisenä. Yksi tagi, jos ostat vähintään 25 eurolla tai kaksi tagia jos ostat 50 eurolla. Suoraan tagia ei voi mistään ostaa. Tämän arvonnan kautta sinulla on kuitenkin mahdollisuudet sellaiseen ilman ostopakkoa.

Ensimmäisen adventin voittaja

Ensimmäisellä viikolla kysyimme “Mitä geokätköilyyn liittyvää toivoisit joulupukilta lahjaksi?” Saimme vastauksia lähemmäs 300. Aika moni myös kommentoi postausta blogissa tai Facebookissa, mutta vain täyttämällä osallistumislomakkeen on mukana kilpailussa. Ensimmäisen adventin voittaja on nimimerkki

Ehlana64

Onnea voittajalle! Olemme sinuun yhteydessä sähköpostilla travel tagin toimittamiseksi sinulle. Tarkempaa analyysiä joulupukin toiveista emme tehneet, mutta suosittuja lahjatoiveita tuntui olevan uusi GPS-laite, teleskooppitikkaat, lämpimät sukat ja kengät. Alla muutamia poimintoja vastauksista:

Toivon lahjaksi Signal pehmolelua ja geocaching mukia!

Otsalamppu

Paaljon kyniä, jotka toimivat säälä kuin säällä

Aikaa ja älynystyröitä myssejä varten, kun ei tunnu nykyiset riittävän millään.

Toivoisin matkan Berliiniin, (Turkukin käy)

100 kpl pet-putkiloita, jotta voisin toteuttaa muutaman kauniin luontotrailin 🌻

Geokolleekoilta uusia kivoja kätköjä. Tai jos oikeaa materiaa minkä lahjapaketista saa aukaista niin jonkun kivan gc:n täydentään kokoelmaa.

Aikaa kätköilemiseen 😉

Ihan oikean GPS:n. Olen tähän saakka kätköillyt puhelimella, mutta haaveillut jo jonkin aikaa GPS: stä. Saa nähdä toteittaako pukki toiveen

Sellaisia kätköjä, joissa koordinaatit olisivat kohdillaan ja ne sijaisisivat paikoissa, joissa on jotain esitellä kätköilijöille 🙂

Maalaisjärkeen käyvän alkeisoppaan Garmin Oregon 750 gepsin käyttöä varten

Näistä tuon viimeisen toiveen lupaamme toteuttaa viimeistään ensi vuoden puolella. Se on ollut jo pitkään mielessä, että GPS:n käyttöönottoon tarvitaan apuja, koska vaikka käyttö onnistuu, on optimaalisten asetusten hakeminen oma taiteenlajinsa.

 

Toisen viikon tehtävä

Toisen viikon tehtävä on hieman vaikeampi: Lähetä meille jouluaiheinen geokätköilykuva. Tai tarkemmin linkki ottamaasi kuvaan. Voit ladata kuvasi Instagramiin, Dropboxiin, Google Driveen tai muuhun vastaavaan palveluun, mistä pääsemme katsomaan kuvan.

Kuva voi olla mikä tahansa jouluinen geokätköilykuva. Se voi olla kuva jouluisesta geokätköstä, geokolikosta tai oikeastaan mistä vain mikä tuo geokätköilijälle joulumielen. Kuva saa olla aiemminkin otettu, joten arkistojen aarteista löytynyt kuva käy tähän yhtä hyvin kuin vasta napattu otos. Laitamme itse riman riittävän alas ja laitamme inspiraatioksi kuvan omin pikku kätösin leivotusta ammobox-piparkakusta.

Lähettämällä kuvan annat myös luvan julkaista kuvan tällä sivustolla. Lähetä linkki alla olevan linkin kautta ja anna yhteystietosi, niin olet mukana toisen adventin ja jouluaaton arvonnassa. Annettuja tietoja ei käytetä muuhun kuin tämän kilpailun järjestämiseen ja yhteydenottoon voittajaan. Jouluaaton arvonnan jälkeen kaikki kerätyt tiedot poistetaan. Osallistumalla hyväksyt, että jos voitat, kätköilynimimerkkisi kerrotaan tällä sivustolla.

Osallistu arvontaan

Olisimme iloisia jos jakaisit ilosanomaa myös kavereillesi ja pyytäisit heitä mukaan arvontaan sekä ehkä seuraamaan blogia Facebookissa tai sähköpostilla. Olisi tosi kiva jos vielä ennen joulua Facebookin seuraajamäärä ylittäisi 1000 seuraajaa.

Adventtiarvonta

Arvomme yhden travel tagin joka viikko ennen joulua ja vielä yhden jouluaattona. Nyt korotamme myös panoksia sen verran, että arvomme jouluaattona travel tagin lisäksi vielä vuoden premium-jäsenyyden Geocaching.com-sivustolle. Joka viikko tästä jouluun asti julkaisemme uuden kysymyksen/tehtävän blogissa. Jokaisena adventtina arvomme sillä viikolla kysymykseen/tehtävään vastanneiden kesken yhden travel tagin. Jouluaattona arvomme kaikkien osallistuneiden kesken vielä yhden travel tagin ja vuoden premium-jäsenyyden Geocaching HQ:iin. Jos osallistut joka viikko, niin saat neljä “arpalippua” viimeiseen jouluaaton arvontaan.

Aikataulu

  • 25.11-1.12. 2018 ensimmäinen arvonta, mitä toivot geokätköilylahjaksi joulupukilta
  • 2.12.-8.12. 2018 toisen adventin arvontaan osallistuminen lähettämällä jouluaiheisen geokätköilykuvan
  • 9.12.-15.12.2018 osallistuminen kolmannen adventin arvontaan
  • 16.12.-23.12.2018 osallistuminen neljännen adventin arvontaan
  • 24.12.2018 viimeisen tagin ja vuoden premium-jäsenyyden arvonta kaikkien osallistuneiden kesken. Jos olet osallistunut joka viikko, on sinulla neljä arpalippua tässä arvonnassa.

Jokaisen viikon voittaja kerrotaan tällä sivulla adventtina aina seuraavan viikon tehtävän julkaisun yhteydessä.

2 comments

  1. Osallistuin arvontaan lähettämällä kuvalinkin. Kuva on otettu joulupäivänä 2015 Mämminiemessä. Kuvassa ei ole mitään joulusälää, mutta toivottavasti kuvasta näkyy se tunnelma, joka meillä oli paikan päällä.

  2. Älä huoli Team Viisari, eiköhän kuvasi kelpaa kilpailuun 🙂 Kannattaa muuten muidenkin aktivoitua, on vielä suhteellisen kovat todennäköisyydet voittaa osallistumalla. Ainakin jos vertaa ensimmäiseen viikkoon.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.