Pull Together – Kätköilijähaastattelussa jaut5 ja Team_Wildwater: Kätkömaailman luovat hullut

Viimeisessä haastattelussa Pull Together megasta haastateltaviksi asteli kaksi nimimerkkiä, joiden kummankin takana oli kaksi henkilöä: jaut5 ja Team_Wildwater. Molemmat nimimerkit ovat tunnettuja erikoisten ja laadukkaiden kätköjen rakentelusta. Heidän kätkönsä keräävät suosikkipisteitä magneetin lailla ja molempien nimimerkkien kätköt myös keikkuvat vuosi toisensa jälkeen vuoden paras kätkö -äänestyksen kärkisijoilla. Mistä nämä luovat hullut saavat ideansa kätköihin? Tähän ja muihin kysymyksiin haettiin vastausta MalluFin:n johdolla.

Valitettavasti äänenlaatu on tässäkin videossa surkea, mutta kyllä siitä välillä saa selvää. Lisäksi villi illi Team_Wildwaterista puhui sen verran hiljaa mikrofoniin, ettei puheesta paikallakaan oikein saanut selvää.

Tämä päättää Pull Together -videoiden sarjan. Seuraavaksi katseet suunnataan ensi vuoden megoihin, joita on tällä tietoa luvassa kolmin kappalein: Oulussa, Kiilopäällä ja Lahdessa. Näistä kaksi ensimmäistä onkin jo saanut megastatuksen ja kolmatta vielä odotellaan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.