CacheBird versio 1.04

CacheBird on päivittynyt iOS:llä versioon 1.0.4. Uusia ominaisuuksia ovat:
– Omien kätköjen näyttö kartalla
– Mahdollisuus korostaa suosikkipisteitä saaneet kätköt kartalla. Käyttäjä voi valita korostetaanko kätkö kun se on saanut vähintään 20, 40 tai 60 suosikkipistettä
– Parannuksia toimintaan tilanteessa, jossa verkkoyhteys katoaa tai pätkii.
– Määrittelemättömiä bugikorjauksia

IMG_2104Pikaisen testin perusteella uusi versio toimii muuten hyvin, mutta käynnistettäessä sain valituksen, että tilaukseni olisi expiroitunut. Tämä ei kuitenkaan ole tilanne, vaan tilaukseni on voimassa toukokuulle asti. Kun ohjelman vain käynnisti, niin se toimikin ongelmitta.

Paljon suosikkipisteitä saaneiden kätköjen näyttö ruudulla toimi kohtuu hyvin, kunhan vain tajusi sen laittaa päälle. Eli ei riitä, että asetus valikosta käy valitsemasta montako suosikkipistettä täytyy kätköllä olla ennen kuin se korostetaan vaan sen lisäksi myös karttanäkymästä, piti tökkästä menu-nappia ja sieltä valita, että “show favorites” (näytä suosikit). Mielestäni tämä on hieman turha vaihe. Miksei asetusvalikossa voisi olla vaihtoehdot “No highlight”, “20 favorite points”, jne, jolloin suosikkien näytön saisi suoraan päälle ja pois asetusvalikosta.

Toinen lyhyessä testissä ilmi tullut uudistus on kartalle ilmestyvä lataussymboli. Kun karttaa vierittää ja zoomailee, niin melko pian kartalle ilmestyy lataamista indikoiva ympyrä. Tämä on hyvä lisä, sillä aiemmassa versiossa välillä oli hieman epäselvää lataako CacheBird kätköjä vai ei.

Eli lyhyesti hyvästä ohjelmasta tuli juuri hieman parempi. Ei muuta kuin lataamaan ja kokeilemaan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.